Tilannekatsaus ja heinäkuun päivystys

Kunta-alan suurimman ammattitapahtuman ensimmäinen verkkototeutus pääsi hyvään vauhtiin tiukalla aikataululla loppukevään ja alkukesän aikana. Kiitos kuuluu niin Kuntaliitolle, ennakkoluulottomille kumppaniorganisaatioille kuin tapahtumatuotannon tiimille. Tällä hetkellä mukaan on ilmoittautunut jo yli 60 kumppania rakentamaan seminaarien rinnalle laadukasta tietoiskuohjelmaa.

Kuntamarkkinoiden kaksipäiväistä studio-ohjelmaa sekä puoluejohdon paneelia keskiviikkona on mahdollista seurata avoimesti verkossa. Studiossa käsitellään päivän polttavia kysymyksiä kuntien toiminnan ytimestä ja sen reunoilta vastuullisuuden teemoja unohtamatta. Studiokeskustelua vetää Kuntalehden toimitus vahvistettuna toimittaja Kirsi Alm-Siiralla.

Kuntamarkkinoiden koko ohjelmasisältö julkaistaan verkkosivustolla, Kuntamarkkinat-mobiilisovelluksessa, digitaalisessa messulehdessä sekä osallistujaportaalista. Noin sadan seminaarin ja kumppaneiden tietoiskujen rinnalla on tarjolla myös vapaamuotoisempaa ohjelmaa, esimerkiksi taukojumppaa osallistujien hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

Osallistuminen Kuntamarkkinoille

Osallistujaportaalin kautta löytyvät kaikkien seminaarien, tietoiskujen ja muun ohjelman osallistumislinkit. Osallistumislinkkejä ei julkaista muissa kanavissa. Henkilökohtainen osallistumislinkki portaaliin lähetetään ilmoittautuneille kesälomakauden jälkeen.

Kuntaliiton seminaariohjelma lähetetään verkossa videostriimeina sekä Teams -live-tapahtumina. Niihin osallistuminen ei vaadi erillisiä ohjelmistoasennuksia tai kirjautumisia sovelluksiin, vaan uusimpaan versioon päivitetty verkkoselain riittää. Kumppanit ovat voineet valita oman tapansa toteuttaa tietoiskut verkossa.

Kuntamarkkinat on suunnattu kuntien, kuntaomisteisten organisaatioiden, muun julkisen hallinnon ja tapahtumakumppaneiden edustajille.

Heinäkuun päivystys

Kuntamarkkinat-tiimi päivystää koko heinäkuun ajan sähköpostiosoitteessa kuntamarkkinat@kuntalehti.fi. Huomioithan kuitenkin, että viive vastauksissa voi olla muutaman päivän.

Valoisia ja rentoja kesäpäiviä!