Kuntamarkkinat kiittää – tavataan taas ensi syksynä

Ensimmäiset kokonaan verkossa järjestetyt Kuntamarkkinat keräsi yhteensä noin 6 100 osallistujaa. Seminaareja ja kumppaneiden tietoiskuja järjestettiin kahden päivän aikana 250, joista 100 lähetettiin suorana lähetyksenä Kuntatalolta. Rinnakkain oli käynnissä 14 videostriimia ja Teams Live -tapahtumaa. Omalta osaltaan tapahtuman järjestämistä mahdollistamassa oli 77 kumppania.

Keskiviikkoaamupäivän puoluejohdon paneeli kiinnosti tuttuun tapaan monia valtakunnallisia medioita. Torstain avauksena kuultiin Sitran ylijohtaja Jyrki Kataisen keynote-puheenvuoro. Luentosalin lavalla nähtiin myös stand-upia ja ohjelman lomassa taukojumpattiin. Kuntamarkkinat-studiossa vieraili kymmeniä asiantuntijoita haastateltavina.

Studiokeskustelut liikkuivat vuoden teeman, Kestävät kunnat, ympärillä. Erityisesti sote ja kuntatalous nousivat esille unohtamatta tulevia kuntavaaleja, summaa Kuntalehden päätoimittaja Markku Vento.

Iso kiitos kaikille osallistujille, puhujille, kumppaneille, opiskelija-avustajille ja kaikille järjestelyihin osallistuneille! Muistakaa antaa palautetta.

Tavataan Kuntamarkkinoiden merkeissä taas ensi syksynä 15.-16.9.2021.