Verkkotapahtuma lukuina

Tänä syksynä Kuntamarkkinoille pääsivät osallistumaan hekin, joiden matka Helsinkiin Kuntatalolle olisi jäänyt aikataulusyistä tai pitkän matkan vuoksi väliin. Tilastoissa näkyy erityisesti pohjoisen aktiivisuus suhteutettuna kuntien väkilukuun. Lähes kaikki kunnat olivat edustettuina osallistujien ilmoittaman postinumeron perusteella. Kuntatalolta lähetettiin suorana lähetyksenä kahden päivän aikana 100 seminaaria, joista parhaimmillaan 14 rinnakkain. Ensimmäinen kerta Suomessa.

Monessa seminaarissa oli verkko-osallistujia enemmän kuin perinteisen tapahtuman kokoustilojen seinät olisivat antaneet myöten. Myös tapahtuman kumppanit ovat raportoineet ennätysyleisöstä tietoiskuissa. Kaikkiaan eri seminaareihin ja tietoiskuihin klikattiin sisään osallistujaportaalin kautta noin 20 000 kertaa. Päälle avoimien verkkolähetyksien katsojat. Puoluejohdon paneelia oli mahdollista seurata myös muissa valtakunnallisissa medioissa.

Keräämme parhaillaan kokemuksia ja palautetta tapahtumasta. Saadun palautteen ja vallitsevien terveysturvallisuusolosuhteiden perusteella tehdään päätöksiä siitä, missä tavataan Kuntamarkkinoiden merkeissä seuraavan kerran. Joka tapauksessa ajankohta on 15.-16.9.2021. Kiitos palautteesta – nähdään viimeistään ensi syksynä Kuntamarkkinoilla!