Tulevaisuuden kunta

Kuntien rooli on merkittävässä muutoksessa erityisesti Sote-uudistuksen myötä, mutta myös erilaisten megatrendien kautta. Niin kuntien tehtäväkenttä kuin myös toimintaympäristö muuttuvat, mikä vaatii kuntien tulevaisuuden uudelleen tarkastelua. Kuntien tulevaisuuteen liittyviä asioita on Sote-uudistuksen lisäksi monia ja kunnat ovat keskellä suuria muutoksia.

Viimeistään nyt on tärkeää käynnistää keskustelua siitä mihin kunnat ovat matkalla. Tule mukaan kuuntelemaan kuntajohtajien ja tutkijoiden keskusteluja tulevaisuuden kunnasta ja siihen liittyvistä keskeisistä teemoista.

Seminaarin avaa kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Reina. Kuntapaneelissa keskustelijoina ovat kunnanjohtaja Jenny Malmsten, Maalahti, kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki, Alavus, kaupunginjohtaja Eero Väätäinen, Nokia ja kaupunginjohtaja Ritva Viljanen, Vantaa.

Tutkijapaneelissa mukana ovat johtaja Eeva Furman, Syke, tutkijatohtori Anni Jäntti, Tampereen yliopisto sekä tutkimusjohtaja Jari Kaivo-oja, tulevaisuuden tutkimuskeskus. Loppupuheenvuoron pitää strategia- ja kehitysjohtaja Markus Pauni Kuntaliitosta.

Tulevaisuuden kunta suorana verkkolähetyksenä keskiviikkona klo 10.00–11.30.

Ilmoittautumalla Kuntamarkkinoille pääset seuraamaan Tulevaisuuden kuntaa ja yli 250 muuta ohjelmaa.