Osallistumislinkki lähetetään tiistaina 14.9.

Kuntamarkkinoille on ilmoittautunut jo lähes 4 000 osallistujaa – ja vielä on viikko aikaa ilmoittautua. Ilmoittautuminen on avoinna aina tapahtuman loppuun saakka. Kannattaa kuitenkin ilmoittautua etukäteen, jotta ehtii varmasti seuraamaan haluamiaan ohjelmia.

Etukäteen ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tiistaina 14.9.2021. Tämän jälkeen linkki lähetetään sitä mukaan kuin ilmoittautumisia tulee. Linkki on tänä vuonna kaikille sama ja se tullaan julkaisemaan myös tällä sivustolla. Jotta pääsee osallistumaan ohjelmiin, on ensin luotava itselleen salasana. Käyttäjätunnuksena toimii se sähköposti, jolla on ilmoittauduttu Kuntamarkkinoille.

Kirjautumisen jälkeen pääsee näkemään tapahtumaportaalista kaikki tiedot ja klikkaamaan sisään seminaareihin ja tietoiskuihin. Uudessa portaalissa voi myös tallentaa omia muistiinpanoja ja merkitä etukäteen suosikkiohjelmiaan.