Ilmoittautuminen on avattu

Kahden vuoden tauon jälkeen Kuntatalo täyttyy jälleen laadukkaan ohjelman ohella jälleennäkemisistä ja puheensorinasta. Uusia ideoita syntyy ja niitä jaetaan ammattikollegojen kesken. Spontaanit kohtaamiset luovat arvokkaita muistoja, joihin palata vielä vuosienkin jälkeen.

Toivotamme tervetulleiksi kaikki julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä näyttelykumppaneiden edustajat. Osallistuminen on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä etukäteen. Ammattitapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Voit ilmoittautua Kuntatalolle joko keskiviikkona tai torstaina tai molempina päivinä. Mikäli olet epävarma osallistumisestasi, ilmoittaudu molemmille päiville. Seuraamme turvallisuussyistä päiväkohtaista ilmoittautujamäärää. Kaikki Kuntatalolle ilmoittautuneet saavat automaattisesti myös verkko-ohjelmaan osallistumiseen tarvittavan linkin.

Voit myös ilmoittautua ainoastaan verkko-ohjelmaan: suorana striimattaviin seminaareihin ja kumppaneiden tietoiskuihin. Huomioithan, että kaikkia ohjelmia ei ole saatavilla verkossa.

Ilmoittaudu mukaan osallistumaan, vaikuttamaan ja verkostoitumaan! Ilmoittautumaan pääset tästä