Kumppaniksi 2023 – Varaa paikka näyttelystä 10.1. alkaen

Kuntamarkkinoiden vapaana olevien osastopaikkojen varaus aukeaa tiistaina 10.1.2023 klo 10.00. Paikat jaetaan varausjärjestyksessä, joten kannattaa toimia pian halutun paikan saamiseksi. Mikäli et ole jakelulistallamme, saat verkkokauppalinkin lähettämällä sähköpostia osoitteella kuntamarkkinat@kuntalehti.fi.

Kuntamarkkinat järjestetään 30. kerran Kuntatalolla 13.-14.9.2023. Odotamme  Kuntatalolle päättäjiä niin kunnista kuin hyvinvointialueilta. Ensi syksyn ohjelma suunnataan molemmille tasoille. Kuntaliitto tarjoaa jäsenkuntiensa edustajille tuttuun tapaan ajankohtaisia seminaareja, paneeleja ja klinikoita. Mukana on myös ensimmäistä kertaa Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy:n asiantuntijoiden tuottamaa ohjelmaa hyvinvointialueiden edustajille. Hyvilin, omistavat hyvinvointialueet yhdessä Kuntaliiton kanssa. Yhteisiäkin teemoja löytyy useita; johtaminen, talous, juridiikka, hankinnat ja yhdyspinnat. Lisäksi kuntien ja hyvinvointialueiden kanssa yhteistyötä tekevillä kumppaneilla on mahdollisuus järjestää omaa ohjelmaa paikan päällä Kuntatalolla.

Toimiva vuorovaikutus kuntien ja hyvinvointialueiden välillä on välttämätöntä – eikä vähiten sen vuoksi, että palvelujen käyttäjät ovat yhteisiä. Yhdyspintojen asiakaslähtöinen toteuttaminen edellyttää hyvää yhteistyötä. Kuntien valtuustojen edustajista kolme neljästä on valittu myös hyvinvointialueiden valtuustoihin. Kuntamarkkinat tarjoaa vuosittaisen yhteisen foorumin julkisen hallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Myös valtion organisaatiot ovat olleet laajalti edustettuina tapahtumassa. Avoin keskusteluyhteys eri toimijoiden kesken lisää ymmärrystä ja vahvistaa perustuksia luottamuksen syntymiselle.