Viikko Kuntamarkkinoihin

Ilmoittaudu mukaan * Jos et ole vielä ilmoittautunut, tee se nyt. Saat paluupostilla tulostettavan nimikortin paikan päällä jaettavan tapahtumapassin taskuun.

Löydä perille * Kuntamarkkinoiden sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Alppikatu 1. Suosittelemme julkisten kulkuneuvojen käyttöä. Hyödynnä HSL:n reittiopasta. Alppikadulla on myös väliaikainen taksiasema.

Laadi päiväohjelma * Tutustu ohjelmatarjontaan ja valitse itseäsi kiinnostavat aiheet tai puhujat. Muista pitää myös taukoja.

Verkostoidu * Ole aktiivinen osallistuessasi eri ohjelmiin, kysy ja keskustele. Tutustu kumppaneiden tarjontaan K- ja 3. kerroksessa. Kuntaliiton osaston löydät sisääntulorampin vasemmalta puolelta. Kuntalehden ohjelmalava sijaitsee 2. kerroksen kahvilassa. Verkossa sosiaalisen median tunnisteet ovat #kuntamarkkinat #kommunmarknaden.

Pyydä apua * Jokaisessa kerroksessa on infopiste, josta saat oppailtamme neuvoa. Pisteillä on myös radiopuhelimet kiireellisiä tilanteita varten.

Anna palautetta * Vaikuta tapahtuman kehittämiseen. Lähetämme palautepyynnöt osallistujille perjantaina tapahtuman jälkeen.

Lisää hyödyllistä tietoa löydät usein kysytyistä kysymyksistä >