Näyttelypaikkojen varaaminen vuodelle 2024

Avaamme Kuntamarkkinoiden näyttelypaikkojen varauksen tänä vuonna tapahtumassa mukana olleille kumppaneille marras-joulukuun vaihteessa. Organisaatiolla on mahdollisuus varata sama osastopaikka vuodelle 2024 muutaman viikon kuluessa, jonka jälkeen käsittelemme mahdolliset toiveet osastopaikan vaihtamisen osalta. Lähetämme kumppaneiden yhteyshenkilöille tarkempaa tietoa varauksen tekemisestä ja päivämääristä.

Kuntamarkkinoiden vapaana olevien osastopaikkojen varaus aukeaa uusille kumppaneille torstaina 11.1.2024 klo 10.00. Paikat jaetaan varausjärjestyksessä, joten kannattaa toimia pian halutun paikan saamiseksi. Mikäli et ole vielä postituslistallamme, täytä linkin lomake, pidämme sinut ajan tasalla kumppanuuteen liittyvistä asioista.

Kuntamarkkinat järjestetään 31. kerran Kuntatalolla 18.-19.9.2024. Odotamme Kuntatalolle päättäjiä niin kunnista kuin hyvinvointialueilta. Näyttelypaikkoja on yhteensä 150. Uutena näyttelyalueena toimii 2. kerroksen kahvila, jossa on tarjolla yhdeksän osastopaikkaa.

Kuntamarkkinoiden osallistuminen ja ohjelma on ilmaista kaikille julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden ja median edustajille.

Asiakaspalvelusähköpostimme kuntamarkkinat (at) kuntalehti.fi palvelee kaikissa tapahtumaan liittyvissä kysymyksissä.