Markkinasparraus kumppaneille

Järjestämme Kuntamarkkinoiden kumppaneille ainutlaatuisen tilaisuuden saada sparrausta tavoitteelliseen osallistumiseen Kuntamarkkinoille. Parhaaseen tulokseen kumppaneita kirittää myyntikoulun rehtori Pasi Rautio.

Suora lähetys Studio Linjoilta järjestetään kumppaneille maanantaina 20.5.2024  klo 10-11. Sparrauksesta on luvassa myös tallenne.

Varaa näyttelypaikka ja kumppanipaketti viimeistään 17.5., niin pääset mukaan sparraukseen. Ohjeet varaukseen löydät täältä > tai soita suoraan Liisa Paltalle, puh. 050 591 9513.

Messu- ja tapahtumainvestointi jätetään yleensä tapahtumapäivien harteille, vaikka paras tulos tehdään ennen ja jälkeen messujen. Itse tapahtumaakaan ei kannata vasemmalla kädellä hoitaa, sillä siellä myyntityö kuitenkin on tehtävä. Miten rakentaa tehokas polku kutsusta messuun ja messuista jälkihoitoon.

Mihin tapahtumissa kannattaa panostaa ja miten sparrata osastolla työtä tekevä tiimi kohtaamaan satoja ihmisiä. Mitkä ovat pahimmat messumyyjän kuolemansynnit joihin sorrutaan kerta toisensa jälkeen.

Pasi Rautio on kouluttanut ja valmentanut yrityksiä ja yhteisöjä parempiin messu- ja myyntituloksiin jo viisitoista vuotta. Messuilijan ja messumyyjän kuolemansynnit koulutusta ovat käyttäneet mm.  Tampereen Messut, Pohjanmaan Expo, sekä useat eri yritykset ja järjestöt.