Pöhise sinäkin syyskuussa Kuntatalolla

Kuntamarkkinoilla pöhistään ilmiöistä, inspiroidutaan tiedosta ja törmäytetään tulevaisuuden tekijöitä. Kuntamarkkinat tuo yhteen kuntien ja hyvinvointialueiden päättäjät, muun julkisen hallinnon edustajat, kolmannen sektorin toimijat ja yksityisten yritysten kumppanit. Mikä mahdollisuus verkostoitua ja saada uusia ajatuksia! Bonuksena hyvä tunnelma on tapahtuman tavaramerkki.

Voit osallistua Kuntamarkkinoille kävijänä tai kumppanina. Kuntamarkkinat on ilmainen kaikille julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, kuntaomisteisten organisaatioiden, valtakunnallisten yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä seurakuntien edustajille. Lue lisää ja ilmoittaudu >

Vielä ehdit varaamaan myös näyttelypaikan. Mikä olisi parempi paikka tavoittaa keskusteluun kuntien ja hyvinvointialueiden vaikuttajia. Kuntamarkkinoilla vierailevat sekä virkahenkilöt että valtuutetut eri puolilta Suomea. Lue lisää kumppanuudesta >

Kaksipäiväisen ohjelman järjestävät Kuntaliitto, Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy, Kuntalehti ja tapahtuman kumppanit.