Abilita on kokenut järjestelmätoimittaja. Olemme kunnianhimoisia ja intohimoisia sitä kohtaan, mitä teemme. Tarjoamme tietoa, konsultointia sekä kattavia ohjelmistoratkaisuja julkishallinnolle lähes 40 vuoden kokemuksella. Loppukäyttäjät ovat meille tärkeitä ja ratkaisut kehitetään juuri heitä ajatellen.

Toimivan, oikein mitoitetun tietojärjestelmän luomiseen tarvitaan oikea yhteistyökumppani – asiakkaan toimintaympäristön sisäistänyt, sitoutunut ICT-asiantuntija. Mitä tehokkaammin tieto kulkee ja palvelee julkista hallintoa ja palvelujen tuotantoa, sitä sujuvampaa on sekä kansalaisten, yritysten että viranomaisten elämä.

Toimitamme integroituja ja skaalautuvia tietojärjestelmäratkaisuja julkiselle sektorille. Asiakkaamme koostuvat lähinnä kuntasektorin toimijoista, joille tarjoamme ratkaisut talous- ja henkilöstöhallintoon (Unit4 ERP), varhaiskasvatukseen (Päikky) sekä sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Palvelumme kattavat kaiken aina konsultoinnista käyttäjätukeen ja järjestelmien jatkuvaan kehittämiseen.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.abilita.fi/

Ota Yhteyttä


Frej Salmela
Myyntijohtaja
044 318 6027

Osasto: 0J6

Järjestelmien kilpailuttaminen tehostaa usein myös toimintatapoja

Petri Järvinen, Abilita Oy 6.6.2023
Ajan myötä prosesseihin ja käytäntöihin kertyy monimutkaisuuksia ja poikkeamia. Järjestelmien uusiminen pakottaa parhaimmillaan yksinkertaistamaan ja automatisoimaan prosesseja. Kun järjestelmän uusiminen on ajankohtaista, kannattaa aloittaa alusta. Miettiä rohkeasti mitä tarvitaan, etsiä...