Nyt on aika investoida kuntien ja hyvinvointialueiden tärkeimpään voimavaraan – henkilöstöön!

Me tarjoamme ratkaisuja osaamisen kehittämiseen ja oppimisen tukemiseen. Tarjonnassamme on kunta- ja hyvinvointialuetyöhön liittyviä koulutuksia laajasti eri teemoista – asiakirjahallinnasta kokouskäytäntöihin ja julkisista hankinnoista henkilöstöjohtamiseen. Lisäksi meillä on koulutuksia mm. digitaitoihin, työelämätaitoihin, johtamiseen ja tekoälyyn liittyen.

Järjestämme vuosittain toista sataa etäkoulutusta kuntien ja hyvinvointialueiden eri toimialojen ammattilaisille. Lisäksi palvelustamme löytyy useita laadukkaita koulutustallenteita. Koulutuksissa on helppoa edetä omaan tahtiin ja niistä voi luoda yksilöllisen opintosuunnitelman itselle tai koko tiimille.

Eduhousen koulutuslisenssi on vaivaton ja kustannustehokas tapa koko henkilöstön kouluttautumiseen. Koulutuslisenssimme on käytössä jo useammalla hyvinvointialueella ja yli puolella Suomen kunnista. Onko sinunkin organisaatiollasi Eduhousen koulutuslisenssi?

Kumppanin verkkosivu:


https://www.eduhouse.fi/verkkokoulutukset/aihealueet/julkishallinto

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Me teemme osaamisen kehittämisestä helpompaa kuin koskaan. Poikkea osastollemme ja pohditaan teille parasta tapaa kouluttautua.

"

Ota Yhteyttä


asiakaspalvelu@eduhouse.fi
0207 571 650
https://www.eduhouse.fi/

Osasto: 3S36