EHYT ry on valtakunnallinen ehkäisevän päihde- ja pelihaittatyön asiantuntijajärjestö sekä kansalaisjärjestö. Tavoitteenamme on edistää hyvinvointia vähentämällä päihde- ja pelihaittoja. Tarjoamme toimintaa ja palveluja niin oppilaitoksille, työpaikoille kuin perheille. Lisäksi toimimme sosiaali- ja terveysalan, nuoriso- ja kasvatusalan sekä monien muiden ammattilaisten parissa. Koulutamme ja vahvistamme eri alojen ammattilaisten ehkäisevän päihdetyön osaamista.

Päihde- tai rahapeliongelma varjostaa monien elämää tavalla tai toisella, vaikka itsellä ei näitä ongelmia olisikaan. Päihdetyö on alati kehittyvää ja muuttuvaa. Siksi tarvitaan myös uudenlaisia keinoja ja lähestymistapoja. EHYTin rooli on tarjota uusinta tutkittua ja luotettavaa tietoa niin päihdetyön kuin päätöksenteon tueksi.

Kumppanin verkkosivu:


https://ehyt.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa tapaamaan meitä Soste-järjestöjen yhteiselle osastolle. Haluatko kuulla suosituksia ja vinkkejä kuntien ja hyvinvointialueiden ehkäisevään päihdetyöhön? Tule kuulemaan tietoiskuamme keskiviikkona 18.9. klo 11-11.20 huoneeseen A3.25.

"

Ota Yhteyttä


Henkilöstö

Osasto: 0L8