Hoivatie on yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sosiaalipalveluja tukea tarvitseville. Olemme yksi Suomen suurimmista sosiaalialan toimijoista. Meillä työskentelee lähes tuhat ammattilaista 18 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Palvelujemme piirissä on vuosittain tuhansia asiakkaita.

Palvelumme kattavat lastensuojelupalvelut, vammaispalvelut, avopalvelut, ikääntyneiden palvelut ja työelämäpalvelut. Olemme edelläkävijä uusien palvelujen kehittämisessä ja tuottamisessa.

Hoivatie on kotimaisten yleishyödyllisten yhteisöjen omistama yhtiö. Hoivatie syntyi, kun Nuorten Ystävät ja ODL yhdistivät palveluliiketoimintansa. Tuottomme käytetään omistajayhteisöjen kautta tukea tarvitsevien auttamiseen.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.hoivatie.fi/fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tule tapaamaan meitä Kuntamarkkinoiden osastolle OL2 K-kerroksessa sekä kuulemaan tietoiskujamme!

Keskiviikkona 13.9. kerromme miten olemme tiiviillä kumppanuudella Helsingin kaupungin ja Live-säätiön kanssa onnistuneet luomaan haastavassa työmarkkinatilanteessa oleville pysyviä jatkopolkuja kohti avoimia työmarkkinoita.

Torstaina 14.9. avaamme miten Hoivatien Yrityskaista auttaa kumppaneitaan vastaamaan paremmin sosiaalisen vastuullisuuden vaatimuksiin sekä rakentamaan siltoja kohti vastuullisia työsuhteita, joissa kunnat, yritykset ja heikossa työmarkkina-asemassa olevat löytävät toisensa kestävällä tavalla.

"

Ota Yhteyttä


www.hoivatie.fi

Osasto: 0L2

Kumppanin ohjelma

Tiivis innovaatiokumppanuus – rasite vai mahdollisuus?

Tilaajan ja palveluntuottajien innovaatiokumppanuus vaatii jatkuvaa keskustelua ja rehellistä tilanteen tarkastelua. Onnistuessaan se johtaa kuitenkin vaikuttaviin määrällisiin ja laadullisiin tuloksiin. Räätälöityä valmennuspalvelua työttömille työnhakijoille on kehitetty yhdessä Helsingin kaupungin, Hoivatien ja Live -säätiön kanssa heinäkuusta 2020 asti. Tiiviillä kumppanuudella on onnistuttu luomaan haastavassa työmarkkinatilanteessa oleville pysyviä jatkopolkuja kohti avoimia työmarkkinoita.

Tule kuulemaan kokemuksia innovaatiokumppanuudesta ja kustannustehokkaista ratkaisuista pitkäaikaistyöttömyyden vähentämiseksi.

Keskiviikko 13.9.2023
13.30 - 13.50
A3.21

Vaihtoehdosta elinehtoon – Miten työllistäminen voi olla ratkaisu yrityksen menestykseen?

Sosiaalinen vastuullisuus on jäänyt vastuullisuuden ulottuvuuksista vielä toistaiseksi vähemmälle huomiolle. Tulevaisuudessa kuitenkaan pelkkä oman tontin tarkastelu ei riitä, vaan vaikutusten on ulotuttava oman toiminnan ulkopuolelle: yksilöihin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Pitkäaikaistyöttömyys on yhteiskunnallinen ongelma, jonka ratkaisemisessa liike-elämän on oltava mukana. Mutta miten se voi tuottaa lisäarvoa yritysten liiketoiminnalle?

Hoivatien Yrityskaista auttaa kumppaneitaan vastaamaan paremmin sosiaalisen vastuullisuuden vaatimuksiin. Autamme rakentamaan siltoja kohti vastuullisia työsuhteita, jossa kunnat, yritykset ja heikossa työmarkkina-asemassa olevat löytävät toisensa kestävällä tavalla.

Torstai 14.9.2023
10.00 - 10.20
A3.21