Hoivatie tuottaa vaikuttavia sosiaalialan palveluja tukea tarvitseville. Olemme yksi Suomen suurimmista sosiaalialan toimijoista. Meillä työskentelee lähes tuhat ammattilaista 19 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Palvelujemme piirissä on vuosittain tuhansia asiakkaita.

Palvelumme kattavat lastensuojelupalvelut, vammaispalvelut, avopalvelut, ikääntyneiden palvelut ja työelämäpalvelut. Olemme edelläkävijä uusien palvelujen kehittämisessä ja tuottamisessa.

Hoivatie on kotimaisten yleishyödyllisten yhteisöjen omistama yhtiö. Hoivatie syntyi, kun Nuorten Ystävät ja Oulun Diakonissalaitos yhdistivät palveluliiketoimintansa. Hoivatien tuotto käytetään omistajayhteisöjen kautta tukea tarvitsevien auttamiseen.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.hoivatie.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa juttelemaan kanssamme osastolle 0G3 sekä kuuntelemaan tietoiskujamme. Tietoiskumme paikan päällä Kuntatalolla:
KE 14.9. klo 13.30
Innovaatiokumppanuudella työllistymismahdollisuuksia helsinkiläisille työttömille työnhakijoille // kokoustila A3.21
TO 15.9. klo 10.00
Kuka hoitaa vanhuksiamme huomenna? // kokoustila A3.21

"

Ota Yhteyttä


Asiakkuuspäällikkö Pasi Arola
050 312 5773
pasi.arola@hoivatie.fi

Osasto: 0G3

Kumppanin ohjelma

Innovaatiokumppanuudella työllistymismahdollisuuksia helsinkiläisille työttömille työnhakijoille

Helsingin kaupungin työllisyyspalvelut kilpailutti innovatiivisella menettelyllä vuonna 2020 työttömille työnhakijoille suunnatun räätälöidyn valmennuspalvelun. Innovointi ei jäänyt pelkästään kilpailutus- ja kehittämisvaiheeseen, vaan jatkuu koko sopimuskauden ajan. Tilaajan ja palveluntuottajan poikkeuksellisen hyvällä ja pitkäjänteisellä yhteistyöllä on saatu vaikuttavia määrällisiä ja laadullisia tuloksia. Haastavassa työmarkkinatilanteessa oleville asiakkaille on luotu pysyviä siirtymiä työmarkkinoille.

Jos olet kiinnostunut tuloksellisesta ja kustannustehokkaasta toimintamallista rakenteellisen työttömyyden poistamiseksi niin kannattaa tulla kuulolle.

Maria Joona palvelupäällikkö, Hoivatie
Ulla Juhanko erityissuunnittelija, Helsingin työllisyyspalvelut

Keskiviikko 14.9.2022
13.30 - 13.50
A3.21

Kuka hoitaa vanhuksiamme huomenna?

Vuonna 2019 alkanut hoivakohu nosti ikääntyneiden palvelut lehtien otsikoihin ja ajankohtaisten tv-ohjelmien keskustelujen aiheeksi. Samaan aikaan hallitus käynnisti lain valmistelut liittyen hoitajamitoitukseen, laki tuli voimaan 1.10.2020. Lakimuutoksessa välitön ja välillinen asiakastyö erotettiin toisistaan. Jo lähtökohtaisesti henkilökuntapulasta kärsivälle toimialalle ensivuoden 0,7 mitoitus on iso haaste. Valvira tuli vastaan uudella linjauksella mahdollistaen hoiva-avustajien työpanoksen huomioimisen mitoitukseen. Lisäksi useat palveluntuottajat ovat turvautuneet hoitajien rekrytointiin ulkomailta kuten Filippiineiltä. Mistä ikääntyneiden palveluihimme saadaan veto- ja pitovoimaa? Miltä ikääntyneiden palveluiden tulevaisuus näyttää?

Torstai 15.9.2022
10.00 - 10.20
A3.21