Kun julkisen alan työntekijät päättävät työuransa, me huolehdimme siitä, että heillä on ansaittu eläke odottamassa.

Keva on Suomen suurin eläkevakuuttaja, joka huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon, hyvinvointialueiden, Kelan henkilöstön ja Suomen Pankin eläkeasioista. Tuemme työuria monipuolisilla työelämäpalveluilla ja tuotamme tutkittua tietoa työkykyjohtamisen tueksi. Tavoitteenamme on työkyvyttömyysriskien vähentäminen julkisen alan työpaikoilla.

Palvelemme yhteensä 1,3 miljoonaa julkisen sektorin työntekijää ja eläkkeensaajaa. Työnantaja-asiakkaita meillä on noin 2000.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.keva.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Me Kevassa huolehdimme henkilöstösi sujuvasta eläkkeelle siirtymisestä ja pidämme sinut ja henkilöstösi ajan tasalla eläkevakuuttamisesta ja siihen liittyvistä muutoksista. Tarjoamme organisaatiollesi kattavat palvelut työhyvinvoinnin ja työkyvyn johtamiseen, aktiivisen tuen prosessien ja työterveysyhteistyön kehittämiseen ja arviointiin sekä työkyvyttömyyden kustannusten hallintaan. Lisäksi huolehdimme tutkimusten avulla, että sinulla on aina käytössäsi viimeisin tieto kestävästä työelämästä.

Asiantuntijatiimimme huolehtivat siitä, että tarjoamme aina tarpeitasi vastaavat palvelut, apua ja tukea, oli kyse sitten eläkevakuuttamiseen liittyvästä neuvonnasta, ammatillisen kuntoutuksen haasteista tai työkykyjohtamisen kysymyksistä. Luomme asiakkaidemme kanssa yhdessä Kestävää työelämää – tervetuloa keskustelemaan!

"

Ota Yhteyttä


Sähköposti: kevapalvelu@keva.fi
Puhelinpalvelu ja neuvonta: 020 614 2438, arkisin klo 9-15
Verkkosivu: www.keva.fi

Osasto: 0C1

Kumppanin ohjelma

Työkykyjohtamisella kestävää työelämää

Maija Träskelin, Keva 30.5.2023
Työkykyistä, joustavaa ja ennen kaikkea monimuotoista. Esimerkiksi näillä sanoilla Kestävää työelämää -hankkeen pilottiorganisaatiot luonnehtivat kestävää työelämää. Kestävää työelämää voi kuvata monin eri sanoin. Erityisesti mieleeni on jäänyt sen kuvaaminen ihmisen...