Kun julkisen alan työntekijät päättävät työuransa, me huolehdimme siitä, että heillä on ansaittu eläke odottamassa.
Keva on Suomen suurin eläkevakuuttaja, joka huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon, hyvinvointialueiden, Kelan henkilöstön ja Suomen Pankin eläkeasioista. Tuemme työuria monipuolisilla työelämäpalveluilla ja tuotamme tutkittua tietoa työkykyjohtamisen tueksi. Tavoitteenamme on työkyvyttömyysriskien vähentäminen julkisen alan työpaikoilla.
Palvelemme yhteensä 1,3 miljoonaa julkisen sektorin työntekijää ja eläkkeensaajaa. Työnantaja-asiakkaita meillä on noin 2000.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.keva.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Me Kevassa huolehdimme henkilöstösi sujuvasta eläkkeelle siirtymisestä ja pidämme sinut ja henkilöstösi ajan tasalla eläkevakuuttamisesta ja siihen liittyvistä muutoksista. Tarjoamme organisaatiollesi kattavat palvelut työhyvinvoinnin ja työkyvyn johtamiseen, aktiivisen tuen prosessien ja työterveysyhteistyön kehittämiseen ja arviointiin sekä työkyvyttömyyden kustannusten hallintaan. Lisäksi huolehdimme tutkimusten avulla, että sinulla on aina käytössäsi viimeisin tieto kestävästä työelämästä.
Asiantuntijatiimimme huolehtivat siitä, että tarjoamme aina tarpeitasi vastaavat palvelut, apua ja tukea, oli kyse sitten eläkevakuuttamiseen liittyvästä neuvonnasta, ammatillisen kuntoutuksen haasteista tai työkykyjohtamisen kysymyksistä. Olemme palveluksessasi – tervetuloa keskustelemaan!

"

Ota Yhteyttä


Sähköposti kevapalvelu@keva.fi
Puhelinpalvelu ja neuvonta: 020 614 2438, arkisin klo 9-15

Osasto: 0D5

Kaikki keinot käyttöön: kiinteistönomistajan energiansäästöratkaisut

Keva, Tuomas Helin 12.9.2022
Viime vuosina tehty työ kiinteistöjen hiilineutraaliuden saavuttamiseksi on tuonut tutuksi ison joukon toimenpiteitä, joilla tähdätään energian säästämiseen. Näin myös Kevassa, jonka tavoitteena on olla suoraan omistamiensa sijoituskiinteistöjen energiankäytön osalta hiilineutraali...