Kun julkisen alan työntekijät päättävät työuransa, me huolehdimme siitä, että heillä on ansaittu eläke odottamassa.

Keva on Suomen suurin eläkevakuuttaja, joka huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon, Kelan henkilöstön ja Suomen Pankin eläkeasioista. Tuemme myös työuria monipuolisilla työelämäpalveluilla.

Palvelemme yhteensä 1,3 miljoonaa julkisen sektorin työntekijää ja eläkkeensaajaa. Työnantaja-asiakkaita – eli kuntaorganisaatioita, valtion työnantajia ja seurakuntayhtymiä – meillä on noin 2000. Hoidamme eläkeasioita noin 500 työntekijän voimin.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.keva.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Me Kevassa huolehdimme henkilöstösi sujuvasta eläkkeelle siirtymisestä ja pidämme sinut ja henkilöstösi ajan tasalla eläkevakuuttamisesta ja siihen liittyvistä muutoksista. Tarjoamme organisaatiollesi kattavat palvelut työhyvinvoinnin ja työkyvyn johtamiseen, aktiivisen tuen prosessien ja työterveysyhteistyön kehittämiseen ja arviointiin sekä työkyvyttömyyden kustannusten hallintaan. Lisäksi huolehdimme tutkimusten avulla, että sinulla on aina käytössäsi viimeisin tieto kestävästä työelämästä. Asiantuntijatiimimme huolehtivat siitä, että tarjoamme aina tarpeitasi vastaavat palvelut, apua ja tukea, oli kyse sitten eläkevakuuttamiseen liittyvästä neuvonnasta, ammatillisen kuntoutuksen haasteista tai työkykyjohtamisen kysymyksistä. Olemme palveluksessasi – tervetuloa keskustelemaan!

"

Ota Yhteyttä


Keva
Unioninkatu 43, Helsinki
puh. 020 614 21
kevapalvelu@keva.fi

Osasto: Verkko

Työntekijäkokemus näkyy hyvinvointialueiden tuloksissa

Kati Korhonen-Yrjänheikki, työnantaja-asiakkuus ja työkykyjohtaja, Keva 3.9.2021
Työkykyjohtamisen laatu vaikuttaa suoraan hyvinvointialueiden talouteen. Työkykyjohtamisen kehittäminen on keskeistä, jotta hyvinvointialueet voivat onnistua tavoitteessaan parantaa suomalaisten hoidon saatavuutta ja laatua pitäen kurissa myös kustannukset. Tekemättömän työn kustannukset sairaanhoitopiireissä vuonna...