Luotettava tietopalvelukumppanisi rakentamisen elinkaaressa

Rakennustiedon luotettavalla tiedolla, palveluilla ja työkaluilla tilaat, suunnittelet, rakennat ja ylläpidät vastuullisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti rakennuksia ja infraa. Palvelukorimme – sopiminen, ohjeet, varmentaminen, tuotetieto ja rakentaminen – kattavat rakentamisen kaikki elinkaaren vaiheet.

Rakennusalan yhdessä laatimat sopimusasiakirjat ja RYLit sekä sopimista käsittelevät ammattikirjat tarjoavat yhteiset työkalut vastuulliseen sopimiseen. RT-, KH- ja LVI-kortisto sekä ammattikirjat ja ohjekorteista, ammattikirjoista ja sopimusasiakirjoista kootut täsmäpakit tarjoavat ohjeet kestävien ratkaisujen perustaksi. Varmentamisen palveluihimme kuuluvat Rakennustiedon ympäristöluokitus, Ilmastoseloste ja EPD-ympäristöseloste sekä M1-päästö- ja puhtausluokitukset tuovat tehokkuutta vihreän siirtymän toteuttamiseen. Tuotetiedon tietokanta, haku, rajapinta ja Tuotetiedon hallintapalvelu tarjoavat tuotetiedon hallintaan sujuvuutta ja tehokkuutta hankkeiden koko elinkaarelle. Ratu-kortisto, RT-kustannuslaskenta ja ammattikirjamme tarjoavat alamme keskeiset työkalut työmaiden laadun ja tuottavuuden parantamiseen. Kattavasta ammattikirjojemme valikoimasta löydät painettujen kirjojen lisäksi myös e-kirjat ja yhä useampia myös aitoina digikirjoina.

Tervetuloa osastollemme 0K2 K-kerrokseen kysymään lisää ja kuulemaan, miten palvelumme auttavat kuntia vähähiilisen ja kestävän rakentamisen ja ylläpidon toteuttamisessa.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.rakennustieto.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Rakennustieto toimii Kuntaliiton asiantuntijana Kuntamarkkinoilla järjestettävässä Kestävä ja vastuullinen rakentaminen ja kunnossapito -hankintaklinikassa.‍ Tarkastelemme kuntien rakentamisen investointien ja ylläpidon hankintojen ohjausta kestävästi ja Rakennustiedon ympäristöluokitusta hyödyntäen. Rakennustiedon ympäristöluokitus on kiinteistö- ja rakentamisalan yhdessä, suomalaisiin olosuhteisiin kehittämä ympäristöluokitus, jota käytetään tänä päivänä jo yli 300 rakennushankkeessa. Rakennustiedon ympäristöluokitus laajenee syksyllä 2023 ohjaamaan rakennusten käyttöä ja ylläpitoa. ‍Tule mukaan keskustelemaan vastuullisesta rakentamisesta ja kunnossapidosta. Tilaisuuden tarkemman ohjelman löydä alla olevasta linkistä.

"

Ota Yhteyttä


Puh. 029 309 3100
rakennustieto@rakennustieto.fi

Osasto: 0K2