Rastor-instituutti tarjoaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia sekä vauhdittaa yritysten kasvua. Kehitämme valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidemme osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoamme ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimimme oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä.

Tarjoamme:
– Yrityksille osaamisen kehittämisen ohjelmia sekä työllistämis- ja urapalveluita
– Työikäisille aikuisille työelämälähtöisiä kursseja, tutkintoja, koulutusohjelmia ja valmennusta uran eri vaiheisiin

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät.

Mitä sinä haluaisit oppia seuraavaksi?

Kumppanin verkkosivu:


https://www.rastorinst.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa moikkaamaan meitä osastolle 0C6 ja keskustelmaan miten voisimme olla apunasi osaamisen kehittämisessä.

"

Ota Yhteyttä


koulutuspalvelut@rastorinst.fi
koulutuspalvelut p. 010 473 61 (vaihde)

Osasto: 0C6

Kumppanin ohjelma

Yhteistyössä, asiakkaita kuuntelemalla ja oppimalla kehitetään kunta-alaa

Kehittäminen on parhaimmillaan yhteistyötä, erilaisten näkemysten yhdistämistä, kuuntelemista, virheiden sietämistä ja niistä oppimista. Kaiken tämän tarkoituksena on tuottaa meidän asiakkaillemme parempaa elämää, hyvinvointia ja menestystä. Monesti kehittämisen ajatellaan olevan pellepelottomien työtä, johon meillä tavallisilla ihmisillä ei ole annettavaa. Kuitenkin monet kehitystarpeet tulevat esiin juuri siellä arjessa, minkä takia on tärkeää saada koko organisaation ääni kuuluviin. Samalla parannamme myös henkilöstön sitoutumista, työhyvinvointia ja työtyytyväisyyttä, kun he kokevat, että heidän työllänsä on merkitystä ja vaikutusta. Tällainen osallistava ja nykyaikainen kehittäminen vaatii tuekseen mm. osaamisen ja urapolkujen jatkuvaa kehittämistä sekä uudenlaisia johtamisen ja esihenkilötyön malleja. Tule linjjoille kuulemaan lisää, aiheina mm.
• Tulevaisuuden kehittäminen kunnissa
• Miten johtaa työyhteisöä tulevaisuudessa
• Viisi vinkkiä kehittämisen tueksi

Tervetuloa!

Torstai 15.9.2022
10.00 - 10.20
Verkko

Yhteistyössä, asiakkaita kuuntelemalla ja oppimalla kehitetään kunta-alaa

Rastor-instituutti, Topi Järvinen 12.9.2022
Kehittäminen on parhaimmillaan yhteistyötä, näkemysten yhdistämistä, kuuntelemista, virheiden sietämistä ja niistä oppimista. Kaiken tarkoituksena on tuottaa asiakkaille parempaa elämää, hyvinvointia ja menestystä. Usein kehittämisen ajatellaan olevan pellepelottomien työtä, johon meillä...