Sanoma – kuntamarkkinoinnin kumppanisi ympäri Suomen

Lähes kaikki suomalaiset (97%) viettävät aikaa Sanoman medioiden parissa joka viikko. Ainutlaatuisen laajaan mediavalikoimaan kuuluvat valtakunnan rakkaimmat ja tärkeimmät ykkösbrändit, joiden sisältöjen kanssa viihdytään, ja joista puhutaan ja inspiroidutaan.

Markkinoijana rakennat kanssamme dataan pohjautuvia, vaikuttavia ja toimivia kampanjoita. Voit luottaa siihen, että viestisi näkyy ja kuuluu turvallisissa kotimaisissa medioissa.

Palvelemme sinua niin paikallisesti, alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.

Kumppanin verkkosivu:


https://media.sanoma.fi/kuntamarkkinointi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tule sparrailemaan markkinoinnista asiantuntijoidemme kanssa, kuinka juuri sinun kunnastasi, kaupungistasi, hankkeestasi tai hyvinvointialueestasi tulee jatkossa sanomista. Löydät meidät osastolta 3S22 – nähdään siellä!

"

Ota Yhteyttä


Johanna Nurmikari
asiakaspäällikkö/ julkinen sektori
johanna.nurmikari@sanoma.com
050 409 8851

Nina Bemeleit
myyntipäällikkö/ julkinen sektori
nina.bemeleit@sanoma.com
050 438 0836

Mirka Lumme
asiakaspäällikkö/ julkinen sektori
mirka.lumme@sanoma.com
040 726 3363

Osasto: 3S22

Kumppanin ohjelma

Mistä lisää vetovoimaa? Markkinointiviestinnän tärppejä rekrytoijalle työsuhteen eri vaiheissa

Työntekijän ja työnantajan kohtaamisissa, totuuden hetkissä, puntaroidaan kokemuksia, faktoja ja arvioidaan merkityksellisyyttä. Miten voit rakentaa entistä vankemman suhteen passiivisiin ja aktiivisiin työnhakijoihin? Entä miten saat työntekijät mukaan työnantajakuvan rakentamiseen?
Sanoma on mukana suomalaisten arjessa: tavallisessa elämässä, siis myös työelämässä. Sanoman medioissa syntyy päivittäin miljoonia kohtaamisia. Me tunnemme suomalaiset ja sen, miten luodaan vaikuttavia sisältöjä. Vahva ote yleisöistä eri medioissa synnyttää meille valtavan määrän asiakasymmärrystä, jota hyödynnämme myös asiakkaidemme työnantajakuvan kehittämisessä ja suunnittelussa.

Keskiviikko 13.9.2023
12.30 - 12.50
A3.3

Miten inspiroit potentiaalisia nuoria työntekijöitä videoiden avulla? GenZ sisällöt ja kanavat

Kilpailu parhaista osaajista on jatkuvaa ja työnantajamielikuva on usein ratkaisevassa asemassa oikeiden työntekijöiden tavoittamisen ja rekrytointien onnistumisen kannalta. Kuinka organisaatiot voivat hyödyntää liikkuvaa kuvaa Z-sukupolven tavoittamisessa? Mikä on eri jakelukanavien merkitys ja kuinka erottautua videomarkkinoinnilla?
Videolle Productions on täyden palvelun videotoimisto, jossa digikanava-, strategia- ja markkinointiosaaminen yhdistyvät laadukkaaksi videotuotannoksi. Videolle Productions on osa Sanoman B2B markkinointipalveluita. Puhuja on Z-sukupolven ja työnantajamielikuvan asiantuntija.

Torstai 14.9.2023
14.30 - 14.50
A3.2

Vahvista kuntasi työnantajamielikuvaa markkinointiviestinnän keinoin

Nina Bemeleit, Sanoma Media Finland 11.9.2023
Kunnat tarjoavat monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita monien eri alojen ammattilaisille. Joskus oikeiden osaajien saatavuus ja tavoittaminen voi kuitenkin aiheuttaa haasteita. Kunta-alan ja julkisen sektorin vetovoimaa voisikin entisestään parantaa pitkäjänteisellä...