Osallisuutta erityisille ihmisille
Savas-Säätiö (Savas) on tukea tarvitsevien henkilöiden asumisen ja päiväaikaisen toiminnan osaaja, tuottaja ja palvelujen kehittäjä Savossa.

Tuotamme asiakkaillemme asumista ja muuta elämänhallintaa tukevia palveluja sekä kehitämme aktiivisesti tukea tarvitsevien henkilöiden osallisuutta ja hyvinvointia edistäviä palveluja, tukimuotoja ja toimintamalleja.
Tuemme asiakkaitamme täysivaltaiseen ja oman näköiseen elämään. Toimintamme lähtökohtana on ihminen omine yksilöllisine ominaisuuksineen ja tarpeineen.
Toimimme niin, että jokainen asiakkaamme voimavarojaan ja vahvuuksiaan hyödyntäen saa kasvaa omassa osallisuudessaan omaan mittaansa. Toimintamme on läpinäkyvää ja kommunikaatio avointa ja vuorovaikutteista.

Asumispalvelut ja päivätoiminta muodostavat palvelutoimintamme keskeisen sisällön
Palvelukotimme ja toimintakeskuksemme sijaitsevat Savon alueella: Iisalmessa, Kiuruvedellä, Kuopiossa, Varkaudessa, Pieksämäellä, Mikkelissä, Mäntyharjulla ja Savonlinnassa.
Lisäksi tuotamme asumisen tuki- ja ohjauspalveluja sekä vuokraamme tukiasuntoja omatoimisempaan asumiseen.

Panostamme toiminnan laatuun ja vastuullisuuteen
Pitkäjänteisen laatutyömme lähtökohta on yhdessä määritellyissä arvoissa. Laadun kehittäminen tukee osallistavaa asiakastyötä. Laadukasta toimintaa todentaa Labquality Oy:n Savaksen laatujärjestelmälle myöntämä SHQS-laaduntunnustus (nro 74/2023).
Laaduntunnustus kattaa tuetun, yksilöllisen ja ympärivuorokautisen asumisen, työ- ja päivätoiminnan sekä kehittämistoiminnan.

Suomalaisen Työn Liiton vuonna 2018 myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki todentaa, että Savas on perustettu yhteiskunnallista tarkoitusta varten ja sen tuotosta suurin osa kanavoituu yhteiskunnalliseen hyvään.

Savas-arvot ovat: Ihminen edellä – Avoimuus – Osallisuus
Olemme kotimainen arvopohjainen toimija.
Kehitämme palveluja asiakkaiden tarpeet ja mahdollisuudet edellä.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.savas.fi/

Ota Yhteyttä


Niina Argillander
Asiantuntija (palvelutoiminta ja rekrytointi)
044 036 3508
niina.argillander@savas.fi

Kirsi Manninen
Kehittämispäällikkö
044 430 3283
kirsi.manninen@savas.fi

Osasto: 3S31