Tapahtuma­harjoittelija Kuntamarkkinoille

Sinä projektinhallintataitoinen tapahtumatuotannon taitaja, joka etsit harjoittelupaikkaa syksylle. Haluatko työskennellä osana tiivistä tiimiä innovatiivisessa ja kehityshenkisessä työpaikassa? Tartutko mielelläsi toimeen ja haluat uusia kokemuksia? Tämä voi olla juuri sinun mahdollisuutesi.

Haemme nyt tapahtumatuotannon harjoittelijaa ajalle 5.8.-27.9.2024 rakentamaan kanssamme syyskuussa järjestettäviä Kuntamarkkinoita. Toivomme löytävämme tapahtumantekijän, jolla on hymy herkässä ja sisäistä paloa tapahtumia kohtaan. Olet valmis tekemään moninaisia työtehtäviä ja auttamaan tiimiä päivittäisessä arjessa. Olet avoin, rohkea ja halukas oppimaan uutta.

Tapahtumatuotannon tehtävät vaativat järjestelmällisyyttä, paineensietokykyä ja joustavuutta. Tapahtumaviikon aikana työpäivät voivat venyä toimistoajan ulkopuolelle.

Tapahtumatuotannon harjoittelijan pääasiallisena tehtävänä on opiskelija-avustajien koordinointi. Tapahtuman aikana Kuntamarkkinoilla on vuosittain opiskelija-avustajia esimerkiksi kulttuurialan ammattikorkeakouluista ja yliopistojen ainejärjestöistä. Sopimukset opiskelija-avustajia tarjoavien tahojen kanssa on tehty etukäteen, eli harjoittelijalla on hyvät lähtökohdat aloittaa työskentely.

Harjoittelijan tehtäviä ovat pääasiassa:

  • Opiskelija-avustajien koordinointi ennen tapahtumaa ja tapahtuman aikana
  • Yhteydenpito avustajia tarjoavien yhteistyötahojen kanssa
  • Avustajien työvuorojen suunnittelu
  • Työtodistusten laatiminen tapahtuman jälkeen

Parhaat edellytykset työhön antaa:

  • Soveltuvat korkeakouluopinnot
  • Aiempi koordinointikokemus ja hyvät projektinhallintataidot
  • Hyvä suomen kieli, kirjallinen ja suullinen
  • Office-työkalujen hallinta
  • Kokemus Teams-ympäristössä toimimisesta

Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, sillä perehdytämme työhön kattavasti. Autamme ja tuemme harjoittelijaa koko harjoittelun ajan. Toivomme että harjoittelu on sinulle mielekäs ja opit harjoittelujaksosi aikana uutta tapahtumien viestinnästä.

Maksamme harjoittelusta palkkaa 1 750 eur / kk. Lisäksi saat lounasedun ja voit hyödyntää Kuntatalon palveluita esimerkiksi ilmaista kuntosalia. Harjoittelun asemapaikka on Kuntatalolla Helsingin Kalliossa, mutta voit suorittaa harjoittelun joustavasti etä- ja läsnätyötä yhdistellen. Syyskuussa koko tiimimme työskentelee paikan päällä Kuntatalolla.

Tapahtumaharjoittelijaksi hakeminen

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi jo tänään. Lähetä hakemuksesi ja CV tai linkki LinkedIniin sähköpostilla osoitteeseen kuntamarkkinat(at)kuntalehti.fi ja otsikoi sähköposti ”Tapahtumaharjoittelija”. Odotamme hakemustasi 19.3.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo viikolla 11.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse tapahtumapäällikkö Liisa Paltta perjantaina 8.3. klo 10.00–11.00 ja keskiviikkona 13.3. klo 14.00–15.00. Liisan tavoitat numerosta 050 591 9513.

Kuntamarkkinat on julkisen hallinnon suurin vuosittainen foorumi. Tapahtuma järjestetään Kuntatalolla Kalliossa. Odotamme paikan päälle yli 6 500 kävijää. Opiskelija-avustajia tapahtumassa on noin 80. KL-Kustannuksessa työskentelee vakituisesti kymmenen henkilöä sekä vaihteleva määrä freelancereita. Mottomme on: Parempia päätöksiä tiedolla ja kohtaamisilla. KL-Kustannus Oy on Suomen Kuntaliiton kokonaan omistamana mediayhtiö. Lisätietoa Kuntamarkkinoista löydät osoitteesta: https://kuntamarkkinat.fi/