Viestinnän harjoittelija Kuntamarkkinoille

Sinä, joka tunnet paloa viestintään ja tapahtumiin! Tule harjoitteluun täydentämään tapahtumatiimiämme ja koordinoimaan Kuntamarkkinoiden viestintää eri sidosryhmille mm. sosiaalisen median kanavissa. Harjoittelu sisältää jonkin verran muutakin valmistelevaa tapahtumatyötä. Lisäksi saat ohjattavaksesi yhden avustajatiimin tapahtuman aikana.

Haemme nyt tapahtumaviestinnän harjoittelijaa ajalle 5.8.-27.9.2024. Toivomme löytävämme sinut, jolla on hymy herkässä ja sana hallussa, myös kirjallisesti. Sosiaalisen median kanavat ovat sinulle arkipäivää ja olet niissä itsekin aktiivinen. Sosiaalisen median päivitysten sisältöä ammennamme muun muassa laajasta ohjelmakattauksesta, kiinnostavista puhujista ja kumppaneiden blogeista. Olet avoin ja rohkea sekä valmis auttamaan tiimiämme tarvittaessa myös muissa tehtävissä.

Harjoittelijan tehtäviä ovat pääasiassa:

  • Opiskelija-avustajien Teams-työtilan ohjeiden päivittäminen ja ylläpitäminen
  • Sosiaalisen median kanavien (X ja Facebook) päivitykset
  • Messulehden trafiikin koordinointi
  • Tapahtumasovelluksen sisältöjen päivittäminen
  • Kumppaneiden osallistujaraportit tapahtuman jälkeen

Parhaat edellytykset työhön antaa:

  • Soveltuvat korkeakouluopinnot
  • Hyvä suomen kieli, kirjallinen ja suullinen
  • Sosiaalisen median kanavien hallinta
  • Projektinhallintataidot
  • Kokemus Teams-ympäristössä toimimisesta ja Office-ohjelmista

Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, sillä perehdytämme työhön kattavasti. Autamme ja tuemme harjoittelijaa koko harjoittelun ajan. Toivomme että harjoittelu on sinulle mielekäs ja opit harjoittelujaksosi aikana uutta tapahtumien järjestämisestä.

Maksamme harjoittelusta palkkaa 1 750 eur / kk. Lisäksi saat lounasedun ja voit hyödyntää Kuntatalon palveluita esimerkiksi ilmaista kuntosalia. Harjoittelun asemapaikka on Kuntatalolla Helsingin Kalliossa, mutta voit suorittaa harjoittelun joustavasti etä- ja läsnätyötä yhdistellen. Syyskuussa koko tiimimme työskentelee paikan päällä Kuntatalolla.

Viestinnän harjoittelijaksi hakeminen

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi jo tänään. Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen kuntamarkkinat(at)kuntalehti.fi ja otsikoi sähköposti ”Viestinnän harjoittelija”. Odotamme hakemustasi viimeistään 19.3.2024. Aloitamme haastattelut jo viikolla 11.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse tapahtumapäällikkö Liisa Paltta perjantaina 8.3. klo 10.00–11.00 ja keskiviikkona 13.3. klo 14.00–15.00. Liisan tavoitat numerosta 050 591 9513.

Kuntamarkkinat on julkisen hallinnon suurin vuosittainen foorumi. Tapahtuma järjestetään Kuntatalolla Kalliossa. Odotamme paikan päälle yli 6 500 kävijää. Opiskelija-avustajia tapahtumassa on noin 80. KL-Kustannuksessa työskentelee vakituisesti kymmenen henkilöä sekä vaihteleva määrä freelancereita. Mottomme on: Parempia päätöksiä tiedolla ja kohtaamisilla. KL-Kustannus Oy on Suomen Kuntaliiton kokonaan omistamana mediayhtiö. Lisätietoa Kuntamarkkinoista löydät osoitteesta: https://kuntamarkkinat.fi/