Markkinahumua K-kerroksesta kolmoseen

Kuntatalon neljä alinta kerrosta kokevat täydellisen muodonmuutoksen Kuntamarkkinoiden ajaksi. Tapahtuma-alueen kerrokset on merkitty viipalekarttoihin värikoodeilla, jotka toistuvat jokaisen kerroksen näyttely- ja luentosalialueiden opasteissa. Kartat saat käyttöösi lataamalla puhelimeesi uuden Kuntamarkkinat-mobiilisovelluksen.

K-kerroksen autohalli muuttuu laajaksi näyttelyalueeksi, jonka kautta tapahtuu myös kaikkien osallistujien sisäänkäynti. Sisäänkäynnin löydät osoitteesta Alppikatu 1. K-kerroksessa sijaitsevat myös Kuntaliiton osasto, tietoiskutilat Tietolinja ja Tietokimara, ravintola Aallotar, kaksi kahviota sekä tapahtuman kaikki keskeiset palvelupisteet ja narikat.

Kuntatalon ensimmäisestä kerroksesta löytyy iso luentosali, jossa järjestetään muun muassa puoluejohdon paneeli. Puoluejohdon paneeli näytetään suorana lähetyksenä myös samassa kerroksessa sijaitsevassa kokoustilassa B1.4 ja tulevaisuudenpajassa. Lisäksi paneeli striimataan kolmannen kerroksen kokoustilaan B3.8. Ensimmmäisestä kerroksesta löytyvät myös mediapiste sekä näytteilleasettajien oma ravintola.

Näyttelyalue jatkuu toisessa kerroksessa. Katutasosta löytyy runsaasti kahvila- ja ravintolapalveluita, esimerkiksi Kuntatalon molemmin puolin sijaitsevat ulkoterassit sekä lounasravintola. Toisen linjan puolella sijaitseva terassi palvelee keskiviikkona klo 18.30 saakka.

Kuntamarkkinoiden näyttelyalue jatkuu vielä kolmannen kerroksen keskiosassa. Kaikki Kuntaliiton seminaarit ja osa tietoiskuista järjestetään kolmosessa. Seminaarien ja tietoiskujen tiedot löydät tapahtuman ohjelmasta joko verkkosivuilta tai mobiilisovelluksesta. Lisäksi samasta kerroksesta löytyvät sekä Kuntalehden kohtaamispiste että KolmosCafé.

Tapahtumakarttoihin on merkitty hätäpoistumistiet, kahvilat ja ravintolat, infotiskit sekä kierrätys- ja vesipisteet. Alppikadun sisäänkäynnin tuntumasta löytyy Taksi Helsingin päivystävä asema.