Kuntamarkkinoiden toinen päivä on lähtenyt käyntiin

Ensimmäisenä päivänä kävijöitä Kuntatalossa oli noin 4 500 henkilöä. Puoluejohdon paneeli veti odotetusti salit täyteen. Paikalla keskustelemassa olivat seitsemän puolueen puheenjohtajat. Myös media oli hyvin edustettuna. Paneelin voi katsoa Kunta.tv:n kanavalta.

Kuntamarkkinat on avoinna tänään klo 15 saakka. Käyttämättömiä ravintolapalveluiden lipukkeita voi palauttaa tapahtuman aukioloaikana Palmian info-pisteeseen K-kerrokseen, josta on mahdollista myös ostaa mukaan pientä matkaevästä.

Tapahtuman sujuvuudesta vastaa omalta osaltaan noin sata opiskelija-avustaja. Tänä vuonna teemme yhteistyötä Helsingin yliopiston (Sampsa ry  ja Kumous ry), Humakin sekä Tampereen yliopiston (Hallat ry ja Sampsa ry) kanssa. Lisäksi partiolippukunta Vuoren Valppaat  on ollut mukana tapahtumatuotannossa.

Osallistu Kuntamarkkinoiden keskusteluun aihetunnisteilla #kuntamarkkinat #kommunmarknaden

Lämpimästi tervetuloa!