Kuntamarkkinat järjestetään verkossa

Kuntamarkkinat järjestetään poikkeuksellisesti kokonaan verkossa 9.-10.9.2020. Haluamme nyt ja tulevaisuudessa tarjota kunta-alan suurimman vuosittaisen kohtaamispaikan vastuullisesti ja turvallisesti. Tapahtuman siirtäminen verkkoon ei ole ollut kevyt päätös. Koronatilanteen ennusteiden epävarmuus on kuitenkin liian suuri riski syyskuun alkupuolella järjestettävää suurta yleisötapahtumaa ajatellen. 

Ajankohtaisen tiedon tarve ei ole kadonnut poikkeusaikana, päinvastoin. Uusia verkostoja ja ideoita kaivataan entistä enemmän tilanteesta toipumiseksi. Olemme ottaneet haasteen vastaan. Kuntamarkkinoiden asiantuntijaseminaarit ja kumppaneiden tietoiskut järjestetään verkossa. Osa ohjelmasta striimataan, osaan voi osallistua etäkokoustyökaluilla.   

Koko tapahtuman ytimessä on Kuntamarkkinat-studio mielenkiintoisten vieraiden kera. Järjestämme arvontoja ja kilpailuja, kuten perinteisilläkin Kuntamarkkinoilla. Messulehdestä löytyy paljon hyödyllistä tietoa ja vinkkejä ohjelmasta. Asiantuntijat vastaavat yleisön kysymyksiin ja verkko-oppaat neuvovat osallistujia chatissa. 

Käytössä on myös mobiilisovellus, jonka avulla voi rakentaa itselleen mieluisan ohjelman sekä lähettää viestejä ja verkostoitumispyyntöjä kumppaneille ja muille osallistujilleOsallistujat saavat lukuoikeuden Kuntalehden syyskuun numeroon.

Kuntamarkkinoita ei kannata jättää väliin. Ilmoittautuminen avautuu 1.6.2020. Osallistu – vaikuta – verkostoidu! Tehdään yhdessä kaikkien aikojen verkkotapahtuma. 

Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ilmoittautumista. Ohjelmaa pääsevät seuraamaan kaikki kuntien ja kuntaorganisaatioiden sekä muun julkisen hallinnon edustajat.

Kuntamarkkinoita järjestävät Suomen Kuntaliitto ja Kuntalehti.