Ohjelman julkaiseminen on aloitettu

Kuntamarkkinoiden monipuolisen ja laajan ohjelman julkaisu on aloitettu. Vuoden teemana on ”Hyvän elämän kunnat – kestävää tulevaisuutta rakentamassa”. Ohjelma täydentyy loppukevään aikana kuntien käytännöillä sekä kumppaneiden tietoiskuilla. Täydennystä tulee myös eri ohjelmien sisältöön ja puhujiin.

Varmuudella voimme todeta, että luvassa on kaikkien aikojen kattaus seminaareja ja tietoiskuja. Syvyyttä ja laajuutta löytyy kaikille toimialoille. Voit osallistua Kuntaliiton seminaariohjelmaan ja kuntien tietoiskuihin Kuntatalolla. Verkossa esitetään suorina lähetyksinä Puheenjohtajapaneeli ja Huomenta kunnat -keskustelu. Kumppaneiden tietoiskuja järjestetään sekä verkossa että Kuntatalolla.

Tarkemman ohjelmatarjonnan löydät ohjelmalistauksesta, jossa ohjelmaa päivitetään tapahtumapäiville saakka.  Verkko-ohjelman löydät valitsemalla ohjelmasuodatuksesta kohdan ”Verkko-ohjelma”. Ohjelma julkaistaan myös syyskuussa messulehdessämme.

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.