Näin osallistut Kuntamarkkinoille

Voit osallistua Kuntamarkkinoiden liveohjelmaan paikan päällä Kuntatalolla tai verkko-ohjelmaan paikasta riippumatta.

Toivotamme Kuntamarkkinoille tervetulleeksi kaikki julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä näyttelykumppaneiden edustajat. Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää rekisteröitymistä etukäteen.

Osallistuminen ohjelmaan Kuntatalolla

Vaikka olisit ilmoittautunut, tai ilmoittaudut, osallistujaksi vain jompana kumpana päivänä, olet tervetullut Kuntatalolle molempina tapahtumapäivinä 14.-15.9.2022.

Lähetämme viikolla 36 ilmoittautumislomakkeessa ilmoittamaasi sähköpostiin saapumisohjeet sekä linkin QR-koodilliseen nimikylttiisi, joka toimii pääsylippuna tapahtumaan. Sisääntulon sujuvoittamiseksi pyydämme, että osallistujat tulostavat QR-koodillisen nimikyltin ennen tapahtumaa. Esitä paperinen nimikylttisi tapahtuman sisääntulossa. Sisääntulosta saat tapahtumapassin, johon tulostetun nimikyltin saa esille. Pidäthän nimikylttisi esillä koko tapahtuman ajan. Kävijädatan seuraamiseksi osallistujat skannataan myös kaikkien ohjelmatilojen ovilla. Myös osalla kumppaneidemme näyttelyosastoista käytetään kävijäskannausta.

Kaikki osallistujat saavat lisäksi sähköposti, jossa on linkki ja osallistumisohjeet verkko-ohjelmaan.

Lue tästä lisää osallistumisesta tapahtumaan Kuntatalolla

Osallistuminen verkko-ohjelmaan

Lähetämme ilmoittautuneille viikolla 36 ohjeet tapahtumasovellukseen kirjautumiseen. Ohjeet lähetetään siihen sähköpostiin, jotka olet ilmoittautumisen yhteydessä antanut.

Kuntamarkkinoiden verkko-ohjelmaa on tarjolla tapahtumapäivinä 14.-15.9.2022 klo 9-16. Kuntaliiton verkko-ohjelmaan kuuluu keskiviikkona klo 10 alkava Puoluejohtajapaneeli sekä tapahtuman toiseen aamun yleisön herättelevä Huomenta kunnat klo 9. Lisäksi verkossa on runsaasti kumppaneidemme ohjelmaa.

Pääset seuraamaan ohjelmaa tapahtumasovelluksessamme. Siirry tästä sovellukseen. Avoimet verkkolähetykset löydät myös tästä linkistä.

Sovelluksesta näet ajantasaiset tiedot Kuntamarkkinoista ja sen ohjelmasta. Voit selailla tietoja ilman kirjautumista. Ohjelmaan osallistumiseen tarvittavat linkit näkyvät kuitenkin vain kirjautuneille. Mikäli haluat seurata ohjelmaa verkossa, sinun tulee kirjautua tapahtumasovellukseen. Verkko-ohjelmaan osallistuminen ei vaadi erillisiä ohjelmistoasennuksia, vaan tapahtumasovellus toimii uusimpaan versioon päivitetyssä verkkoselaimessa. Sovellukseen täytyy kuitenkin ensimmäisellä kerralla kirjautuessa luoda salasana, joten kirjautuminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen valitsemasi ohjelman alkua.

Lue tästä lisää osallistumisesta verkko-ohjelmaan ja tapahtumasovellukseen kirjautumisen ohjeet

Usein kysyttyä

Olemme koonneet yhteen Kuntamarkkinoihin liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen. Löydät ne tästä linkistä.

Tapahtumaviikolla ilmoittautuvat saavat sähköpostia heti ilmoittauduttuaan.