Isompaa pykälää silmään

Juhlavuoden suunnittelu tiivistyy kevättä kohden. Paljon on tapahtunut kulissien takana, pian on aika raottaa verhoja.

Kuntamarkkinoiden ohjelma muodostuu Kuntaliiton ja Hyvinvointialueyhtiö Hyvilin seminaareista, paneeleista ja muista puheenvuoroista sekä kumppaneiden tietoiskuista. Kolmikymppisen ajankohtainen ohjelmasisältö on tuttuun tapaan runsas suunnattuna kaikille toimialoille. Juhlavuoden teema ja tunnus julkaistaan maaliskuun aikana.

Näyttelyssä on vielä paikkoja

Kuntamarkkinoiden verkkokaupassa on käynyt melkoinen kuhina kumppaneiden tehdessä osastopaikkavarauksia. Mukaan mahtuu vielä, mutta kannattaa toimia viivyttelemättä. Perinteisen tapahtuman näyttely on ollut usein täynnä jo keväällä. Merkit perinteen jatkumisesta ovat ilmassa.

Pääsymaksu yrityksien edustajille

Ensi syksynä myös muiden kuin kumppaniyritysten edustajien on mahdollista osallistua Kuntamarkkinoiden ohjelmaan. Maksullinen pääsylippu tulee tarjolle ilmoittautumisen yhteydessä. Kuntamarkkinoille osallistuminen ja ohjelma pysyy ilmaisena kaikille julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, seurakuntien, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten edustajille. Ilmoittautuminen avautuu toukokuun alussa.

Tavataan Kuntatalolla 13.-14.9.2023!