Ohjelma on valmis

Kuntamarkkinoiden ajankohtainen ohjelma on valmis ja se löytyy verkosta. Ohjelmaotsikoita on yhteensä noin 250. Ajankohtaisesta ja laadukkaasta ohjelmasta vastaavat Kuntaliitto, Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy, Kuntalehti ja Kommuntorget sekä tapahtuman 148 kumppania. Koko laaja ohjelma järjestetään Kuntatalolla.

Suorina lähetyksinä verkossa voi seurata kolmea ohjelmaa. Puoluejohtajien paneeli keskiviikkona klo 10.00-11.30, Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n Työmarkkinaseminaari keskiviikkona klo 14.00-15.30 ja Kuntapolitiikan pyörteissä: Miten kunnat ja valtio rakentavat yhdessä tulevaisuutta torstaina klo 9.00-10.00. Lähetysten verkko-osoitteen löydät ohjelmatiedoista.

Tinkimätöntä asiantuntemusta ja huikeita puhujia

Kuntaliiton ja Hyvilin johtajien ja asiantuntijoiden ja puoluejohtajien lisäksi puheenvuoroja pitävät mm. Kuntaministeri Anna-Kaisa Ikonen, Satakunnan hyvinvointijohtaja Kirsi Varhila, maavoimien valmiuspäällikkö eversti Kari Kaakinen, Ukrainan Suomen suurlähettiläs Olga Dibrova, IBO:n pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, viestintä- ja arvokonsultti Jukka Saksi, organisaatioshamaani ja kuntamentori Tiina Heikka ja Helsingin kaupunkitietopalveluiden päällikkö, ekonomisti Heikki PursiainenKuntalehden ja Kommuntorgetin lavalla nähdään toimituksien haastatteluissa mm. sarjayrittäjä ja startup-vaikuttaja Peter Vesterbacka.

Valitse ohjelmasta sinua kiinnostavat ajankohtaiset aiheet. Pieniä ohjelmatäydennyksiä ja -muutoksia voi vielä tulla. Program på svenska båda dagarna!