Innovatiiviset ja uudistuvat kunnat

Kuntamarkkinoiden ohjelmakattaus on yksi koko tapahtuma-alan suurimmista Suomessa. Toisaalta niin on tiedon tarvekin kunnissa monitasoinen ja -toimialainen. Jotta kysyntä kohtaa varmimmin ajantasaisen tiedon ja olemassa olevat mahdollisuudet, ohjelma säilyy edelleen runsaana.

Vuoden 2021 Kuntamarkkinoiden teemana on ”Innovatiiviset ja uudistuvat kunnat”. Ohjelmasisällön punaisena lankana on ratkaisukeskeisyys. Miten ja millä välineillä suunnata katse kestävään tulevaisuuteen? Millaisia ovia on avattava, jotta innovaatiot saadaan valjastettua kuntien uudistumisen ja elinvoimaisena säilymisen tueksi?

Kuntaliiton seminaariohjelma ja tietoiskut järjestetään pääosin verkossa viimevuotisella mallilla. Puoluejohto kokoontuu perinteiseen paneeliin keskiviikkona. Odotamme erityisen mielenkiintoisia puheenvuoroja kuntavaalien jälkeen. Toivottavasti pääsemme tällä kertaa kuulemaan myös talouden nobelisti Bengt Holmströmia. Kuntamarkkinat-studio lähettää ohjelmaa avoimena verkossa koko tapahtuman ajan.

Paikan päällä Kuntatalolla järjestetään kutsuvieraille pienimuotoisempia kohtaamisia. Pyrimme myös ottamaan videostriimattaviin seminaareihin jonkin verran yleisöä.

Kuntamarkkinoiden ohjelma julkaistaan 11.5.2021 ja se täydentyy aina tapahtumaan saakka.