Hansel on julkishallinnon yhteishankintayksikkö, ja olemme täällä tekemässä kanssasi onnistuneita hankintoja! Sydäntämme lähellä ovat julkiset hankinnat – niiden kilpailuttaminen ja kehittäminen. Asiakkaanamme käytettävissäsi on kattava yhteishankintavalikoima sekä asiantuntijapalvelut.

Yhteishankintojemme asiakkaana voit tehdä vastuullisia ja onnistuneita hankintoja ilman avointa kilpailutusta. Yhteishankintojen suuret ostovolyymit puolestaan mahdollistavat hyvät hinta- ja sopimusehdot. Tarjoamme käyttöösi laajan valikoiman mallipohjia oman minikilpailutuksesi tueksi. Mallipohjien lisäksi saat meiltä veloituksetta katselmointi- ja kommentointiapua minikilpailutuksen eri vaiheisiin.

Vaikka yhteishankintatarjontamme on kattava, ihan aina sieltäkään ei löydy sopivaa ratkaisua. Silloin apuun astuvat kilpailutuspalvelumme. Kehittämisyksiköstämme puolestaan saat osaamista ja tukea hankintatoimesi nykytilan selvittämiseen sekä kehittämistoimenpiteisiin.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.hansel.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa osastollemme keskustelemaan julkisista hankinnoista! Samalla voit testata taitosi hankintapelissä. Parhaat palkitaan makealla palkinnolla. Käynnissä myös kuntakohtainen kisa. Tule ja auta omaa kuntaasi nappaamaan voitto kotiin!

"

Ota Yhteyttä


asiakaspalvelu@hansel.fi
029 444 4300

Osasto: 3S24

Kumppanin ohjelma

Helpota arkeasi yhteishankinnoilla

Hansel, Susanna Närvänen 12.9.2022
Julkiset hankinnat ovat kansantaloudellisesti erittäin iso asia, ja siksi sillä on merkitystä, miten niitä tehdään. Hansel on perustettu yli 80 vuotta sitten juuri tämän vuoksi: päätehtävämme on tehdä yhteishankintoja, jotta...