Puoluejohdon paneeli

Puoluejohdon paneeli kokoaa jälleen kärkipoliitikot Kuntamarkkinoille

Keskustelijoina ovat SDP:n puheenjohtaja, pääministeri Sanna Marin, perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho, kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo, vihreiden puheenjohtaja, sisäministeri Maria Ohisalo, vasemmistoliiton puheenjohtaja, Li Andersson, RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ja Keskustan puheenjohtaja, tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko.

Mukana on tuttuun tapaan kiperiä kysymyksiä kuntien tulevaisuudesta, taloudesta ja palveluista sekä muista ajankohtaisista politiikan teemoista.

Tänä vuonna luvassa on vielä asteen verran mielenkiintoisempaa tunnelmaa ja sähköisempää keskustelua, sillä tällä kertaa paneeli aloittaa samalla myös lähtölaskennan kohti kevään 2021 kuntavaaleja. Juontajana toimii toimittaja Anna Sorainen.

Kymmeneltä alkava paneeli on perinteisesti ollut yksi Kuntamarkkinoiden ohjelman kohokohdista. Paneelikeskustelun alustaa Kuntaliiton toimitusjohtaja Minna Karhunen. Keskustelua voi seurata suorana lähetyksenä verkko-osoitteessa kuntamarkkinat.fi/pjpaneeli

Ajankohta:

Keskiviikko 9.9.2020
10.00 - 11.30

Puhujat:

Järjestäjä:

Kuntaliitto, Viestintä