Movit on kotimainen, henkilökuljetusten reitittämiseen ja hallintaan kehitetty palvelu, jolla voi hallinnoida tehokkaasti ja sujuvasti kuljetusten järjestämistä. Järjestelmässämme on panostettu helppokäyttöisyyteen, optimaaliseen reitittämiseen ja muutoksenhallintaan. Movit toimii erinomaisena järjestelmänä myös mm. koulukuljetusten reitittämiseen. Huoltajien, koulujen ja kuljettajien reaaliaikainen tiedonvälitys onnistuu kaikissa tilanteissa nopeasti Movitin kouluun.fi:n kautta.
Movitin avulla säästyy aikaa ja rahaa ja myös kuljetustenvalvonta käy helposti. Ota yhteyttä myynnin Kariin tai Tonyyn. He esittelevät Movitia mielellään nopeallakin aikataululla.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.movit.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Olemme ensimmäistä kertaa mukana Kuntamarkkinoilla ja onpa loistava vuosi aloittaa yhteistyö, kun Kuntamarkkinat juhlivat 30-vuotista taivaltaan. Kuntien kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään, nyt on todella mukava päästä messuille, joissa pääsemme kasvotusten tapaamaan vanhoja ja uusiakin tuttuja. Tämän vuoden teema Uudistuminen ja yhteistyö koskettaa kovasti meitäkin. Molemmat ovat hyvin ajankohtaisia teemoja ja varsinkin it-alalla pidämme hyvin tärkeänä, että olemme ajan tasalla yhteiskunnallisista asioista, päivitämme tarvittaessa tietojamme ja uudistumme tarpeen vaatiessa.
Meillä asiakastyytyväisyys on keskiössä ja motivoidumme asiakkaidemme tarpeista ja kehitysideoista. Odotamme tapaamistasi osastollamme 0B3. Osastollamme voit tavata tiimiämme, tutustua Movittiin ja hörpätä kupposen kahvia.

"

Ota Yhteyttä


intoit Oy
Myyntijohtaja Kari Savolainen
Myyntipäällikkö Tony Mäkinen
+358 9 4272 7272
myynti@movit.fi
Höyläämötie 11 B, 2 krs.
00380 Helsinki

myynti@movit.fi

Osasto: 0B3