Smartblock Oy on suomalainen, vuonna 2015 perustettu Helsingin Malmilla toimiva työrauhan ja sujuvan asiakaspalvelun optimointiin keskittynyt yhtiö.

Työkaluina käytämme kehittämiämme Smartblock-työtilakuutioita, joiden avulla vähennetään keskeytyksiä, hälinää ja nopeutetaan tilojen tehokasta käyttöönottoa, sekä parannetaan asiakaspalvelun sujuvuutta.

Väittämämme “virasto viikossa” juontuu kokemukseemme siitä, miten vanhat tai uudet tilat saadaan otettua tehokkaasti käyttöön.

Olemme olleet mahdollistamassa monia työ- ja asiakaspalveluympäristöjä yksityisellä ja julkisella puolella. Esimerkkinä Lahden palvelutori, jossa kauppakeskuksen tehokkaissa neliöissä operoi moni toimija kuten Lahden kaupunki, TE-palvelut, Lahden seurakunta, Päijät-sote, Kotouttamo, Poliisi ja Lahden Talot Oy. Asiakkaiden palvelusujuvuuden lisäksi vahvassa keskiössä on aina myös työntekijöiden työturvallisuus ja ergonomia.

Tilat saatiin nopeasti käyttökuntoon ja ne räätälöitiin ympäristö ja käyttötarpeet edellä.

Mikäli mietit, rakentaako uudet tilat vai tehdä se toisella tavalla tehokkaammin, tule juttelemaan.
Ymmärrämme myös monipaikkaisen työn merkityksen ja uuden työn tekemisen suunnan.

Smartblockeja käyttävät kymmenent tuhannet ihmiset viikottain Suomessa ja Suomen rajojen ulkopuolella.

Kumppanin verkkosivu:


https://www.smartblock.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Miten saadaan luotua tyhjästä toimiva ja tehokas virasto viikossa? Helposti. Tule rohkeasti juttelemaan osastolle 0F1.

Olemme työrauhan ja asiakaspalvelusujuvuuden asiantuntijoita. Työkalunamme on Smartblock-työtilakuutiot, joilla voidaan tehostetaan monia hienoja asioita.

Meitä on moneen junaan ja kaikille löytyy sopivia ratkaisuita, joilla parantaa ja mukavoittaa työskentelyä; Keskittymistä vaativien töiden tekijöitä, introvertteja, asiakkaita fyysisesti tai videon välityksellä vastaanottavia, henkilöitä joiden pitää päästä rauhassa tulostamaan tärkeä paperi häiritsemättä muita, tiimejä joiden pitää nopeasti ja tehokkaasti käymään yhdessä asiat läpi ilman perinteistä neukkarijumppaa toimimattoman tekniikan kanssa.

Tervetuloa juttelemaan! Smartblockin työrauhanturvaajat löydät osastolta 0F1.

"

Ota Yhteyttä


Smartblock Oy
Hyttitie 8, 00700 Helsinki
020 743 4000

Osasto: 0F1

Virasto viikossa

Smartblock Oy, Mikko Sarkkinen 26.8.2022
Virastotilojen päivittäminen remontein tai kokonaan uuden rakentaminen on pitkä ja monisyinen hanke. Joidenkin mielestä jopa uuvuttava. Vaihtoehtojakin on. Lahden Palvelutori on malliesimerkki siitä, miten ketterällä tavalla “virasto” voidaan saada nopeasti...