Hei, me olemme Systam! Kotimainen IT-tuotetalo ja asiantuntijasi digitaaliseen vierailijahallintaan, perehdytyksiin sekä tilojen hallintaa parantaviin ovenpielinäyttöihin – jo vuodesta 2006. Ratkaisumme automatisoivat rutiineja, poistavat stressiä ja luovat parempia kokemuksia. Jotta töissä olisi vähemmän säätöä ja iloisempia ihmisiä.

Olemme sitoutuneita tukemaan kuntapuolen toimijoita pyrkimyksessä palvella yhteisöjä paremmin. Palveluumme kuuluu korkealaatuisten ratkaisujen lisäksi niiden jatkuva ylläpito ja kehittäminen sekä täysi tyytyväisyystakuu. Ammattiylpeytemme takaa, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset ratkaisut heidän tarpeisiinsa – nyt ja tulevaisuudessa.

Kumppanin verkkosivu:


https://systam.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Systam – Happy paths for smarter workplaces

Me Systamilla tarjoamme kotimaisia, korkean tietoturvan omaavia IT-ratkaisuja kuntasektorin moninaisiin tarpeisiin. Palveluidemme keskiöön nousee tehokkuus, turvallisuus ja saavutettavuus, jotka ovat olennaisia piirteitä kuntalaisten palvelussa ja julkisten tilojen hallinnoinnissa.

Systam Visit -vierailijahallinta – tarjoa paras mahdollinen vierailukokemus turvallisesti ja tehokkaasti.

Mahdollista sujuva palvelu virastoihin, laitoksiin tai palvelupisteisiin moninaisille käyttäjäryhmille. Systam Visit on Suomen johtava vierailijahallinnan palvelu, joka soveltuu satunnaisen vierailijoiden vastaanotosta aina tuhansiin päivittäisiin kävijöihin, itsepalveluna tai aulahenkilökunnan apuna. Julkisella sektorilla palvelu voidaan hankkia helposti myös Kuntien Tieran kautta.

Systam Pass -digitaalinen perehdytys – Perehdytä helposti, digitaalisesti ja todennettavasti, mitä vain, milloin vain.

Systam Pass on digitaalisen perehdyttämisen palvelu, joka mahdollistaa aina valmiit sisällöt, ajasta ja paikasta riippumattoman suorittamisen sekä luotettavan dokumentoinnin. Systam Pass välittää kutsut, hoitaa koulutukset ja dokumentoi käydyt perehdytykset laitteesta riippumatta, milloin ja missä tahansa.

Systam Rooms -ovenpielinäytöt – Digitalisoi ja modernisoi neuvottelutilojen käyttö.

Systam Rooms -ovenpielinäytöt digitalisoivat ja modernisoivat neuvottelutilojen käytön tehden työnteosta saumatonta ja tehokasta. Näytöt liitetään osaksi asiakkaan 365 -ympäristöä ja toimivat tietoturvallisen natiivisovelluksen kautta, jolloin varaustiedot eivät ole nähtävissä julkiverkossa. Ovenpielinäytöt lisäävät tehokkuutta ja tuottavuutta sekä parantavat tilojen hallintaa. Näin saatte enemmän iloa irti kokous- ja neuvottelutiloistanne, maksimoiden sujuvan työympäristön.

"

Ota Yhteyttä


sales@systam.fi
+358 10 470 3600

Osasto: 3S29