Varsinaissuomalaisesta Tikakoskesta on rakentunut valtakunnallinen Vestera.

Suunnittelemme, kehitämme ja rakennamme kiinteistöjä, joissa on ilo tehdä töitä, kasvaa isoksi ja asua turvallisesti.

Vestera on Suomen johtavia päivä- ja hoivakotien sekä palvelukortteleiden rakentamiseen ja kehittämiseen erikoistuneita rakennusliike- ja palveluyhtiöitä. Olemme valtakunnallisesti merkittävä palvelurakentaja ja suomalainen perheyhtiö.

Vesteran Avaimet käteen -kokonaispalvelu on tilaajalle edullinen, helppo ja riskitön tapa toteuttaa isoja investointeja. Yli 100 kohteen kokemuksella Vestera ottaa vastuulleen koko projektin tarvekartoituksesta, tontinhankinnasta aina kiinteistön luovutukseen saakka. Järjestämme rahoituksen, suunnittelemme, rakennamme ja vuokraamme valmiin kiinteistön asiakkaan toiveiden mukaan. Ratkaisu sopii erityisen hyvin päiväkotien, hoivakotien, asumispalveluyksiköiden ja palvelukortteleiden rakentamiseen.

Kumppanin verkkosivu:


https://vestera.fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Tervetuloa tutustumaan Vesteran HYVÄN OLON -tuotteisiin sekä riskittömään Avaimet käteen -kokonaispalveluumme! Löydät meidät Kuntamessujen osastolta 0G2.

"

Ota Yhteyttä


Vestera Oy
Piilipuunkatu 1, 21200 Raisio
toimisto@tikakoski.fi
0201 550 183

Osasto: 0G2

Onnistuneiden tilaratkaisujen kivijalka on keskustelu

Vestera Oy, Antti Kurkela 26.8.2022
Ihanteellisessa tilanteessa kunnassa on tarjolla monipuolisia palveluja ja niiden tukena toimivia, ajanmukaisia ja juuri oikean kokoisia tiloja täsmälleen oikeissa osoitteissa. Elävässä elämässä käytäntö ei kuitenkaan aina kohtaa teoriaa, ja päättäjät...