Harjoittelijaksi Kuntamarkkinoille

Haluatko olla mukana tuottamassa vuoden suurinta julkisen hallinnon foorumia yhdessä vakituisen tiimimme ja lähes sadan avustajan kanssa? Jos tunnet paloa tapahtumatuotantoon tai -viestintään, viihdyt ihmisvilinän sykkeessä ja hymysi on herkässä, ilmoita itsestäsi meille. Pääset osaksi tiivistä tiimiämme innovatiivisessa ja kehityshenkisessä työpaikassa.

Etsimme ajalle 5.8.-27.9.2024

  • Tapahtumatuotannon harjoittelijaa, jonka pääasiallisena tehtävänä on opiskelija-avustajien koordinointi
  • Tapahtumaviestinnän harjoittelijaa, jonka pääasiallisena tehtävänä koordinoida eri sidosryhmien viestintää mm. sosiaalisen median kanavissa ja messulehdessä

Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, sillä perehdytämme työhön kattavasti. Autamme ja tuemme harjoittelijoita koko harjoittelun ajan. Toivomme, että harjoittelu on sinulle mielekäs ja opit jakson aikana uutta tapahtumien järjestämisestä.

Maksamme harjoittelusta palkkaa. Lisäksi saat lounasedun ja voit hyödyntää Kuntatalon palveluita esimerkiksi kuntosalia. Harjoittelun asemapaikka on Kuntatalolla Helsingin Kalliossa, mutta voit suorittaa harjoittelun joustavasti etä- ja läsnätyötä yhdistellen. Syyskuussa koko tiimimme työskentelee paikan päällä Kuntatalolla.

Odotamme hakemustasi viimeistään 19.3.2024, mutta kannattaa toimia mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.