TEKNOLOGIAN HALLINTAA IHMISTEN EHDOILLA

Tarjoamme innovatiivista ja vastuullista elinkaaren hallintaa kansainvälisellä tasolla.

Autamme asiakkaitamme keskittymään oman toimintansa kehittämiseen automatisoimalla teknologian elinkaaren hallintaan liittyviä prosesseja. Koska olemme itsenäinen riippumaton toimija, voimme helposti mukauttaa ratkaisumme täysin asiakkaidemme tarpeiden mukaan – tietenkin kaikki tämä vastuullisuus huomioiden!

Toimimme kolmella eri teknologiasektorilla:

• IT: Digitaalisten työympäristöjen teknologia kehittyy nopeasti ja siitä on tullut ratkaiseva kilpailukyvyn sekä työnantajamielikuvan kannalta. Suunnittele ja rahoita digitaalinen työpaikkasi kanssamme ja pysy aina ajan tasalla!

• Teollisuus: Globalisoituneet markkinat edellyttävät erittäin dynaamista lähestymistapaa. Optimoi tuotannon ja logistiikan rahoitus, yksinkertaista sopimuksiasi ja tee kalustonhallinnasta joustavampaa. Saa asiat etenemään nopeammin!

• Terveydenhuolto: Modernit terveydenhuoltojärjestelmät ovat usein erittäin kalliita investointeja. Rahoitusratkaisumme auttavat sinua hyödyntämään huipputason teknologiaa kohti parempaa potilaskokemusta!

Kumppanin verkkosivu:


https://www.chg-meridian.fi/fi/

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

CHG-MERIDIAN valittiin julkishallinnon yhteishankintayksikkö Hanselin leasingpalveluiden sopimustoimittajaksi kaudelle 2023–2024. Valinnan myötä CHG-MERIDIAN toimittaa teknologian elinkaarenhallinta- ja leasingpalveluita lukuisille julkishallinnon toimijoille kautta maan. Puitejärjestely on siihen liittyneiden kuntien, kuntayhtymien, kuntien yritysten, seurakuntien ja hyvinvointialueiden käytettävissä. Sopimuskausi on alkanut helmikuussa 2023 ja on voimassa kaksi vuotta. Tämän jälkeen puitejärjestelyä on mahdollista jatkaa enintään kahdella vuodella.

CHG-MERIDIANin Suomen toimitusjohtaja Marko Tarkiainen: Palvelukokonaisuutemme on laaja, ja kansainvälinen taustaorganisaatio varmistaa sen, että käytössämme on riittävät resurssit ja modernit työkalut. Pystymme siis toimimaan ketterästi ja reagoimaan tarvittaessa erittäin nopeasti muutoksiin. Näin voimme tarjota ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tuleville sopimusasiakkaille sekä -kumppaneillemme.

"

Ota Yhteyttä


Marko Tarkiainen
toimitusjohtaja
045 8926 901
marko.tarkiainen@chg-meridian.com

Osasto: 0L8

Vastuullisuus IT- ja terveysteknologiahankintojen keskiössä

Marko Tarkiainen, CHG-MERIDIAN 5.9.2023
Vastuullisuus on noussut merkitykselliseksi tekijäksi sekä yritysten että julkishallinnon hankinnoissa. IT- ja terveysteknologiahankinnat eivät ole poikkeus, vastuulliset teknologiahankinnat ovat ennen kaikkea ympäristöystävällisiä ja useimmissa tapauksissa myös kokonaistaloudellisia. CHG-MERIDIAN valittiin julkishallinnon...