Tilat palveluna vuokramallilla

Kaupunki kuuluu kaikille – myös heille, joiden omat voimat tai kyvyt eivät riitä itsenäiseen asumiseen. Me tarjoamme tilat erityistä hoivaa tarvitseville, olipa kyseessä väliaikainen tai jatkuva tarve. Me kehitämme, omistamme ja vuokraamme tiloja, joissa on hyvä olla kaikissa elämän tilanteissa.

Ikääntyvät, vammaiset, mielenterveyskuntoutujat, muistisairaat ja turvakotia tarvitsevat ovat kattavampaa hoivaa tarvitsevia asiakkaitamme. Mielestämme kiinteistöt eivät ole sijoituspaikkoja vaan tiloja, joissa ollaan, eletään, toivutaan ja viihdytään.

Tilat ovat asukkaita ja käyttäjiä varten, ja kaikilla on oikeus olla osa kehittyvää, kaupunkimaista yhteiskuntaa. Nykyaikainen kaupungistuminen ei ole enää työperäistä muuttoa, vaan ihmisten siirtymistä kohti keskustoja, joissa on hyvä asua, toimivat palvelut ja mahdollisuus kuulua erilaisiin yhteisöihin.

Kun kehitämme tiloja, kehitämme myös kaupunkeja. Moderni kaupunki sulkee syliinsä eri väestöryhmiä ilman ennakkoluuloja tai raja-aitoja. Ikäihmiset ja nuoret, opiskelijat, työssäkäyvät ja lapset näkyvät kaupunkikuvassa, kaikki sulassa sovussa. Tähän me pyrimme.

Me luomme ja ylläpidämme hoivakoteja, varhaiskasvatuksen tiloja, palvelukortteleita, kouluja, lastensuojeluyksiköitä ja turvakoteja. Kun Hoivatilat luo puitteet, palveluntarjoaja voi keskittyä omaan arvokkaaseen työhönsä – omien asiakkaidensa ehdoilla.

Palvelukortteli

Yhteisöt kuuluvat elämään ja meistä jokainen tarvitsee joukon, johon kuulua. Kaupungeissa yhteisöt jäävät joskus kapeiksi ja rajoittuvat vaikkapa työpaikalle tai tiettyyn harrastukseen. Me Hoivatiloilla olemme sitä mieltä, että mitä useampaan yhteisöön ihminen kiinnittyy, sitä paremmin hän voi. Erityisen tärkeitä ovat sellaiset yhteisöt, joissa eri-ikäiset ja taustaiset ihmiset voivat tutustua toisiinsa.

Suunnittelemamme palvelukorttelit ovat yhteisöjä kaupungin ytimessä. Niissä yhdistyvät yhteisöllinen ja viihtyisä asuinympäristö, jonka yhteydessä on kauppoja ja palveluita, menestyksekästä liiketoimintaa, päivittäistä asiakasvirtaa, tapahtumia ja harrastusmahdollisuuksia.

Tutustu alla olevalla videolla Helsingin Malminkartanoon syksyllä 2022 valmistuvaan palvelukortteliin.

Kumppanin verkkosivu:


www.hoivatilat.fi

Terveisiä Kuntamarkkinoiden osallistujille

"

Onko teillä tarvetta päiväkodille, koululle, hoivakodille tai palvelukorttelille? Hoivatilat rakennuttaa huolella suunnitellun ja laadukkaasti toteutetun tilan. Hoivatilat on kehittämiensä kohteiden sitoutunut, pitkäaikainen omistaja, jonka kanssa kumppanuus jatkuu myös avainten luovutuksen jälkeen. Tervetuloa osastollemme 0E2 keskustelemaan kanssamme.

Hoivatilojen tietoiskut Kuntatalolla:
– 14.9. kello 13:00-13:20, huone A3.2
– 15.9. kello 10:00-10:20, huone A3.1

"

Ota Yhteyttä


Petri Kauppinen
Palvelupäällikkö, kunta- ja yritysasiakkaat
0400 847 817
petri.kauppinen@hoivatilat.fi

Osasto: 0E2

Vastuullisuutta koko korttelin täydeltä

Hoivatilat, Atte Niittylä 6.9.2022
Ensimmäinen työpäiväni Hoivatiloilla oli melko tarkkaan vuosi sitten. Paljon on vuodessa tapahtunut ja jäänyt käteen. Erityisen ylpeä olen siitä, että olemme saaneet tuotteistettua omiin arvoihimme pohjaavan kiinteistökehityskonseptin, joka toteuttaa vastuullisuutta...